Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere yek yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak mukteza skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sebebiyle baplar dokunca görmez.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale şiddetli kaliteli yangın baplarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kadar olur.

Hem yeni örgülacak binalarda hem de mevcut binalardaki yangın bapsı gereksinimlerinizı istikbal etmek için kredi yangın kapılarını tavsiye ederim.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız hüküm etmektedir çünkü kullanma maksadı çok cebir koşullar şeşnda nöbetlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı tercih edilmelidir çünkü insan kişi güvenliği ile elden ilgili olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak yapım sektöründe ki konuletmelere sertifikalı yönlü yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Konstrüksiyonların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına icazet verilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda Yangın Kapısı da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page