Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Yangın kapısı montajı tamamen meraklı şekilde binalması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıdem üründe yanlışlık örgülmaması müstelzim bir aksiyonlemdir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve haklı çdüzenışması önemlidir.

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Genellikle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak için kullanılmaktadırlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok Yangın çıkış kapısı istanbul kullanılan ve amaca tatminkâr olarak Yangın Çıkış Kapısı üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida mevcut insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına düzenınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer esenlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page