Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu merhale şiddetli nitelikli yangın baplarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları, yangın güvenliği kucakin kritik öneme malik olan konstrüktif unsurlardır. Ivedili durumlarda güvenli bir kaçış yağdırmak amacıyla tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları ekseriya yangın dayanımı mürtefi malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kullanılacak insan skorsı 100 kişâlâ aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Yapıların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına mezuniyet verilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve reva eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi için önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın başladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın kapısı özelliklerinden nutuk buyurmak gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden güvenli olmanızı öneririz;

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan güçlü bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapısı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page